AKTUELNO

Mlada pevačica otvorila dušu.

Teodora Džehverović je večerašnja gošća u emisiji "Zadruga - narod pita". Ona je odmah na početku otkrila koliko joj je teško palo kada nije dobila podršku svoje porodice nakon što je započela vezu sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno bilo mi je jako teško, jedva sam čekala taj poziv. Onog trenutka kad sam je pitala da li je sve ok, čula sam da plače "Gde je ok, Teodora, da li si ti normalna". Nije meni bio problem što ja nemam podršku, već zato što je čujem u tom stanju. Nisam imala vremena da joj objasnim da je to najbolje za mene. Nisam izabrala pogrešnu osobu, vreme je pokazalo svoje, i na kraju sve dođe na svoje mesto - rekla je Teodora.

Podsetimo, pevačica je u "Zadrugu" ušla kao zauzeta devojka, ali je svog dečka Kristijana u rijalitiju prevarila sa Anđelom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLAKALA JE PRED SVIMA, A SVI SU MISLILI DA JE U SVAĐI SA VOJKETOM: Sara priznala sa kakvom TRAUMOM se suočava posle Zadruge! (FOTO)

Zbog toga je pretrpela osude od strane svoje porodice a onda je njena majka Goca Džehverović ušla u Belu kuću. Situacija se zatim promenila, pa je Goca podržala svoju ćerku i njenu ljubav.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'