AKTUELNO

Otvorila je dušu.

Tradicionalno nedeljom uveče, voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi poveo intervju sa Aleksandrom Subotić. Ono što je bila glavna tema jeste njen odnos sa Davidom Dragojevićem sa kojim skoro svakodnevno ima nesuglasice.

Ovoga puta Aleksandra je priznala voditelju da je to upravo zbog nepoverenja koje postoji među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njega volim, ali se malo svađamo, grlimo , ljubimo, kao blesavi. Mislim da je u pitanju neka doza nepoverenja. Da verujem Adamu, Mini i Luni i živim u zabludi, dođe četvrtak i snimci i ja se razočaram. Prvenstveno me pogađa to što on neće da priča sa mnom, nego sa drugim ljudima - rekla je Aleksandra i dodala:
Mislim da su devojke, nove devojke mogu da pokušaju da naprave problem između nas. Mada sada prihvataju nas dvoje kao par. Ne smatram da mi je bilo koja zadrugarka problem. Nervira me puno Mina, iako je mnogo volim. U vezi ne postoje strane, ili ih podržavaš ili ne. To jadan David, to nije lepo - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga Aleksandra je prokomentarisala goruću temu prethodnih dana a tiče se emotivne veze njenog oca Karađorđa Subotića sa mamom Mine Vrbaški, Ivanom.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je to strašno. Da on sada čeka treće dete... Možda me malo i zbog toga Mina nervira. Ja ne znam kakva je ta žena. Mina je rekla da je na neki način Mina svojoj majci vaspitačica. Čim je Mina dobra osoba, verovatno je ona, ali jedva čekam da vidim kakav je taj haos - priznala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KUPUJE POKLONE, CVEĆE, PEVA SERENADE: Lazareva drugarica otkrila šta je on sve spreman da uradi kad se zaljubi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'