AKTUELNO

Otkrio i da li se čuo sa suprugom i devojkom.

Rijaliti program "Zadruga" koji je oborio sve rekorde, završen je pre nekoliko dana, a u njemu je pobedu odnela Kristina Kija Kockar koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Nakon superfinalne večeri sutradan je organizovana i žurka povodom uspešne sezone, na kojoj su se u jednom trenutku na bini zajedno našli upravo Kija i Sloba koji su zapevali. U razgovoru za portal Pink.rs Slobodan nam kaže da je zbog supruge odlučio da se popenje na scenu i zapeva.

Foto: Pink.rs

Super je bilo. Vidim da su se svi proveli odlično, bilo je baš veselo. Uspeo sam da dođem do predaha, ali i da otpevam nekoliko pesama. Pevao sam meke pesme, znao sam da je fajront, pa sam odabrao neke baladice. To su lično moje omiljene pesme. Znam i da ona (Kija) voli neke od tih pesama, tako da moguće da se pronašla. Nisam nikome ništa namenio. - govori Sloba za Pink.rs

Nas je zanimalo i kakve su ga reakcije i komentari ljudi sačekali nakon što je izašao iz rijaliti programa "Zadruga" u kom je pred milionima prevario svoju ženu.

Foto: Pink.rs

Kada sam se vraćao sa žurke, stao sam pored trafike, prišlo mi je "brdo" momaka i devojaka. Bili su pozitivni komentari. Ne znam da li su fejk, ali eto bili su pozitivni komentari, ne zalazim zbog čega i kako. Prijatno sam se iznenadio i na žurci sam se prijatno iznenadio odnosom novinara. Bolji je utisak nego što sam mislio da će biti - izjavio je Radanović.

Žurku, koja je bila organizovana povodom završetka rijaliti programa koji obožava Balkan, napustila je Luna Đogani devojka sa kojom je Slobodan Radanović mesecima bio u ljubavnoj romansi. Nas je zanimalo zašto je Luna ranije otišla kući i da li su se njih dvoje čuli?

Foto: E-stock

Ja sam prišao njoj i video sam da joj nije dobro i rekla mi je da joj nije dobro. Ja sam je pipnuo, sva se tresla i onda sam ja otišao da dam intervju za Premijeru i nisam je video. Posle smo se čuli, kaže da joj je bilo nešto loše i da je otišla. Poslao sam joj poruku tada, a danas se nismo čuli - rekao nam je Sloba.

Kristina Kockar je dan nakon superfinala i pobede u "Zadruzi" izjavila i kako je kontaktirala svog advokata povodom pokretanja procedure za razvod braka, a Sloba nam je rekao kako nije očekivao da će se situacija tako brzo odvijati nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: Pink.rs

Nisam očekivao, ali ok, ako je ona potegla ja ću to ispoštovati. Ja sam inače hteo da razgovaramo pre toga, ali poštujem njenu odluku. To je normalno. Nismo se ni čuli. Nisam mogao da je dobijem nešto. Hteo sam da razgovaramo, ali malo neka nam se slegnu utisci. Definitivno bih prvo razgovarao sa njom, da vidimo zajedno nekako da dođemo do tog rešenja, pa gde god to da ode - izjavio je Radanović za Pink.rs

Foto: Pink.rs

U nastavku razgovora sa Slobodanom Radanovićem dotakli smo se i Nadice Zeljković, majke Kristine Kockar, za koju pevač ima samo reči hvale.

Foto: Pink.rs

Sreli smo se ono veče kada je bilo finale. Ja sam joj prišao i javio se. Sada mi je izašla u susret, poslala mi je po taksiju pasoš, jer mi je pasoš ostao kod njih u stanu. Ja sam joj zahvalan zbog toga, ali ja protiv njih nikada nisam imao ništa loše. Ja sam sa njima imao super odnos, to i oni znaju, tako da tu nema nikavke dileme - govorio nam Sloba.

Foto: Pink.rs

Sloba nam je rekao kako smatra da je Kristina Kockar uporna i istrajna osoba, dok ga je Luna Đogani tešila u teškim situacijama i da je više bila uz njega nego on uz nju. Radanović je istakao i kako neće tražiti od supruge da podele nagradu koju je ona osvojila, a to je iznos od 50 hiljada evra.

D. Tanasijević / S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'