AKTUELNO

Tešio ga posle svađa sa suprugom i devojkom!

Nakon što je ušao u svađu sa svojom suprugom Kristinom Kockar, u toku koje je pozdravio njenog sadašnjeg dečka, Sloba Radanović uspeo je i da se posvađa sa devojkom Lunom Đogani.

Blogerka je zamerila pevaču što priča sa Kijom. Zatim se Radanović osamio, a kako bi mu olakšao celu situaciju Miki Đuričić ga je tešio. Pčelar je rekao kako smatra da je potpuno ispravna odluka da Sloba i dalje bude u dobrim odnosima sa ženom.

Foto: RTV Pink

Ko me j*bao da ustanem iz kreveta! Pet minuta sam bio i sve mi se smučilo. Ja ležim u krevetu i ova moja bivša... Kristina, dođe kod mene i pita me nešto! - rekao je Sloba.

Miki je tvrdio kako je Radanoviću najgore i smatra da se Kija pomirila sa rasulom u braku čim je došla u "Zadrugu". Pevač je sve vreme pažljivo slušao Đuričića, koji je u nastavku pričao o tome kako bi ljudi mogli da komentarišu Slobin potez.

Foto: RTV Pink

Ovo će se zauvek pamtiti, ali j*bi ga! Ovo se sve napolju dešava svaki dan. Nemoj da se nerviraš i kidaš! Ćuti i trpi! Sve si dao za ovu vezu, brak, poglede ljudi... U prodavnici ljudi, kada odeš, ima da kažu: "Evo ga ovaj što je ostavio ženu" - govorio je Miki.

PROČITAJTE: OD BOBILIJA DO SLOBODANA: Kija se odvikla svog supruga! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'