AKTUELNO

Tomović otkrio Ognjenu i da li postoji devojka u kući sa kojom bi ušao u vezu!

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras imao intervju i sa Vladimirom Tomovićem. Tomović je na samom početku pričao o devojkama sa kojima je povezan od samog početka "Zadruge 3", pa spomenuo i svoju devojku sa kojom je uplovio u vezu dva meseca pred početak rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacija je takva da sam se ja malo zaneo, iz "Žikine dinastije" prešao sam u Karingtonove. Sve su ravnopravne, Mina je bila prvi pik, sada sve konkurišu za prvu ligu. Rigorozniji sam sada. U opticaju je standardna ekipa, njima je lepo, odlično je. Nemam problem sa Minom, nemam ni sa Mionom. Ona je rekla lepo: "Ja sam sa tobom počela priču, mogu li kod tebe da dođem kad mi treba zagrljaj, da ne ispadnem promiskuitetna". Ja to mogu. Ja sam jasno i glasno rekao od prvog dana da igram igru i da napolju postoji neko ko ne bi prešao preko s*ksa. Sada sve ove devojke poznajem bolje nego nju, ali za Novu godinu će mi sve biti jasno. Potreban mi je sa njom razgovor. Ako misli da išta opstane... Dok grlim devojke zamišljam samo nju - rekao je Vladimir, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Do Nove godine neće ništa da se desi, od Nove godine ne znam. Trenutno ne postoji nijedna devojka sa kojom bih mogao da budem posle Nove godine. Ne postoji u kući devojka za mene - zaključio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.P.

'