AKTUELNO

Bila je prava dama.

Ana Korać, mlada Ivanjičanka, napustila je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" kao desetoplasirana. Nju mnogi zadrugari komentarišu kao zadrugarku koja nije ulazila u konflikte i bila na distanci, a kako ona kaže, to vaspitanje je ponela od kuće.

U studiju ju je dočekala porodica, ali i voditeljka Dušica Jakovljević koja je dobila informacije iz prve ruke, a Koraćeva je u prvi mah iznela utisak svog boravka u Beloj kući.

Foto: Pink.rs

Kada sam tek ušla, mislila sam biću mesec-dva... Kako je vreme odmicalo, nisam ulazila u svađe, počela sam da se nadam, ali baš deseto, tome se nisam nadala, baš mi je čast što sam to mesto - rekla je uzbuđeno Ana.

Ivanjičanka se u rijalitiju najviše zbližila sa Kristinom Kockar, a ovom prilikom je iznela na koji način su njih dve komunicirale.

Mi smo imale specifičan odnos, pričale smo ispod pokrivača, u toaletu. Ja sam joj bila velika podrška i nadam se će pobediti, zaslužila je... Ja sam ušla da budem to što jesam, ista takva sam i napolju. Ja sam druželjubiva osoba. Ništa ne bih menjala kod sebe... Ja sam psihički jaka. Ja se nikad nisam svađala, iznela sam to damski i ponosna sam na sebe. Nikad nisam nikoga vređala. Ja takve uvrede i psovke ne znam, to kada neko nekoga vrađa, to mi je strašno - rekla je Ana.

Foto: Pink.rs

Koraćeva je pokazala da je vrlo stabilna ličnost koja odoleva i svađama, ali i to da uspeva da iskontroliše svoje emocije i ne dozvoli da zaplače. Ana je otkrila i retke trenutke u kojima je pokazala svoje slabosti.

Desilo mi se da sam zaplakala dva-tri puta. Pogodila me sahrana Kijinog oca, nakon toga zbog mojih, nedostajali su mi. Za osam meseci tri puta sam plakala - rekla je Koraćeva.

Pročitajte još: Anabela POKAZALA SREDNJI PRST Matoroj, ona joj BRUTALNO uzvratila, pa osula paljbu po Luni! (VIDEO)

Anin intervju možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'