AKTUELNO

U studiju je prokomentarisala sve što je videla i doživela nakon drugog ulaska u Zadrugu.

Anđela Veštica večeras se napustila "Zadrugu" dobivši od publike minimalnih 7 posto glasova. Nakon izlaska ona je sa Dušicom Jakovljević porazgovarala o svemu, a nije krila koliko je srećna što konačno ide kući.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ja sam znala da će biti teško, a ne ovoliko. Ja sam tamo bila tužna sve vreme, nisam mogla da se šalim, da sam znala da će biti ovako nikada se ne bih vratila. Znam da su neki razočarani mojim ponašanjem, ali ja sam sama sebi na prvom mestu, a meni je bilo loše - priznala je Anđela.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljku je, takođe, interesovalo i kako Anđela gleda na odnos Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića, a Anđela oko odgovora na to pitanje nije imala nikakvu dilemu.

Foto: Printscreen

Kija je uzdrmala odnos Slobe i Lune, a to je i normalno jer je to žena sa kojom je on proveo 5 godina.Mislim da je ona normalna devojka, da nije folirant. Treba imati veliku petlju i ući unutra, svaka joj cast što je došla. Ja to tako gledam i mislim da je dobro što je ušla- iskrena je bila Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prokomentarisala i druge odnose u kući, a objasnila je i šta je dovelo do toga da bude toliko drugačija u odnosu na početak Zadruge. Čitav njen razgovor sa Dušicom možete pogledati u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'