AKTUELNO

Bila je iskrena?

Večeras u studiju u Šimanovcima gosti voditeljke Katarine Nikolić su mama Sare Reljić, Indira i najbolja drugarica Marije Ane Smiljanić Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se povela velika polemika šta je prava istina o aferi koja se zbila na Kopaoniku i o čemu je Mladen Jakovljević Đomla izneo određene pojedinosti, Jovana je pred milionskim auditorijumom razjasnila ovo.

To su gluposti. Filip je znao šta ona radi i koliko zarađuje. To što je on izjavio mislim da sam sebi treba da se smeje. Što se tiče Kopaonika, bile smo. Kao i na svakoj tezgi, otpevale smo i to je to - rekla je ona i dodala da je ubeđena da Filip ne zamera to Mariji Ani, iako to tako deluje.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Marije Ane i Filipa Đukića je naročito postao turbulentan nakon izjave bivšeg učesnika. Jovana poznaje privatno manekena i smatra da on definitivno mora da "spusti loptu" i na drugačiji način postupa sa njenom drugaricom.

Ja sam dobra sa Filipom, nemam ništa protiv dečka, ali to što radi unutra to je ružno. Ja ga kapiram reči koje on njoj izgovara i kako se obraća i kako se on ponaša prema njoj - kaže Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: STUDIO ĆE GORETI: One će napraviti HAOS u emisiji PORODICE ZADRUGARA! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'