AKTUELNO

Iako su planirali zajednički život, sve se preokrenulo.

Odnos Kristine Kockar i Slobodana Radanovića mesecima unazad privlači pažnju milionskog auditorijuma. Nekoliko dana između njih dvoje je vladala harmonija, i tada su iskoristili priliku da pričaju o planovima za budućnost, a između ostalog i o proširenju porodice.

S obzirom na to da su tokom dana zadrugari odgovarali na pitanja bivših zadrugara, Saša rudar se obratio Kiji i postavio joj pitanje da li i dalje stoji pri onome što je pričala sa svojim suprugom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija, da li zaista želiš posle završetka ovog rijalitja da budeš sa Slobom i da mu rađaš decu kao što ste razgovarali - upitao je rudar.
Slobodan i ja smo pričali o tome. Nas dvoje smo u braku, oboje smo želeli to i bilo mi je drago kada smo pričali o tome, jer ja želim da se ostvarim kao majka. Nažalost, stvari su se promenile, sve je otišlo u pravcu u kom je otišlo, tako da od toga nema ništa - zaključila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Kristina pričala, Sloba ju je pognute glave slušao, bez pogovora. Pevač nije bio voljan da odgovara na ovo pitanje ni posle nekoliko podpitanja voditeljke Rade Radenović.

Pročitajte još: NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK, DA I JA NE PROGOVORIM: Andrijana se poverila Zorani o svađi sa Sanjom i Matorom, otkrivamo ISTINU o njihovom odnosu! (FOTO)

S obzirom da se odnos između još uvek zakonitih supruga menja iz dana u dan, ostaje da saznamo da li će se nešto promeniti nakon izlaska iz rijalitija, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'