AKTUELNO

Planiraju zajednički život.

Nedelja veče je u Beloj kući rezervisana za škakljiva pitanja novinara. Predstavnici sedme sile ove noći ispituju zadrugare o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Novinari su sledeće pitanje uputili Mikiju Đuričić, a njih je zanimalo šta je to pčelaru rekla majka njegove velike ljubavi Suzane Perović i da li ona podržava njihovu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Čuo si se sa Suzaninom majkom, o čemu ste razgovarali? Da li ona podržava vašu vezu - glasilo je pitanje novinara za Mikija Đuričića.
Uglavnom smo pričali o Suzani i rijalitiju. Normalan, pristojan razgovor, osvrt na rijaliti. Ništa spektakularno, rezimirali smo situaciju. Normalan, pristojan razgovor, žena se sekira. Nema ona šta da podržava, žena je civilizovana. Sporne su stvari koje smo Suzana i ja radili, sporno je što smo dozvolili da se neke stvari dese. Naravno da je teško gospođi zbog svega ovoga. Nama se ovde desio život. Razumem Suzaninu majku što se sekira - objasnio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, da li bi ti napustila Beograd i da se preseliš daleko od svoje porodice - glasilo je pitanje za plavušu.
Nije bitno gde ću ja da živim, porodica je na prvom mestu - odgovorila je Suzana. Najbitnije je da se mi volimo i da se slažemo, ostalo je nebitno - odgovorila je Perovićka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

'