AKTUELNO

Zbog njenog ponašanja se sve preokrenulo.

Sloba Radanović i Luna Đogani su svoju žučnu svađu krunisali vrelom akcijom ispod jorgan planine i zaspali u ranim jutarnjim časovima. Činilo se da će između njih cvetati ruže, nakon javnog izvinjenja koje je pevač uputio blogerki zbog toga što je nazvao gnjidom, uneo joj se u lice i vikao na nju.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Sloba je nastavio raspravu sa Đoganijevom i pokušavao da razreši njihove razmirice, ali bezuspešno. Takođe, ono što je vidno u toku njihovog razgovora jeste da je Radanović postao sumnjičav u Luninu ljubav.

Ovo više nije, ne znam čini mi se da ti ne želiš isto kao pre. Svaka je*ena reč je bila za tvoje dobro, nekad ne mislim na mene nego da ti kul, to ti znaš i sama, 100 puta sam ti dokazao. Očigledno postoji neki problem - bio je sumnjičav Sloba.
Ti misliš da ja imam poroblem sa tobom, nikakav, ne znam šta ti pričaš. Ti misliš da bih ja bila sa tobom i sve ovo radila da ja imam problem sa tobom - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je na sve načine pokušao da urazumi svoju devojku i predoči joj da mu do njegove supruge Kristine Kockar nije stalo nimalo, i da ne želi da odustane od Đoganijeve i da sve što radi, radi za dobrobit njihove veze.

Pročitajte još: Kako će Andriji na oči? Filip i Kija u VRELOJ AKCIJI u hotelu, SVE SE TRESLO! (FOTO+VIDEO)

Kako je njihov razgovor protekao i da li su uspeli da izglade odnose možete pogledati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'