AKTUELNO

Ukućanke su se baš raspričale.

Kristina Kockar i Ana Korać posetile su u toku dana Drvo mudrosti povodom jedne tajne koje su želele da mu odaju.

Drvo je bilo raspoloženo za ovaj razgovor, pa se dobro pripremilo da ih sasluša.

Ja imam jednu tajnu, ali hoću jednu pesmu od Beyonce - Drunk in love, a Ana želi od Emine - Dan za danom. Ja znam ko je ukrao Maci pare i ko je podelio te pare i kod koga su te pare završile. Ma, sve su joj pokrali - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

To je možda bila tajna za tebe, ali ne i za nas. Kamere su svuda. Ana, da čujem... - reklo je Drvce.

Kako je Ana želela da jednu tajnu oda ekskluzivno, ona je to prvo ispričala Drvcetu, što je sve one koji su za ovo čuli šokiralo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jedna muška osoba priznala da se zaljubila u mene i da gaji iskrena osećanja. To je Bora. Rekao je da oseća nešto prema meni i da se zaljubio. Sa moje strane nažalost ih nema - rekla je Ana.

Drvo je bilo iznenađeno zbog ove informacije koju je dobilo, a pošto ga je to još više oraspoložilo, odlučio je da sasluša i Kijinu tajnu, iako su gledaoci kraj malih ekrana imali priliku da vide kako je ta krađa izgledala, a onda su komentarisali njenu i Slobinu godišnjicu braka koju su proslavili u hotelu van Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Ana je ukrala, mi smo samo čuvale stražu. Ja sam uzela 1.000 dinara za kocku. Ja sam uzela sve pare Maci i onda sam joj vratila, rekla sam da neću ništa da uzimam. Drugima sam rekla gde se nalazi, a Marija Ana je rekla da će ona uzeti sve. A godišnjica je protekla dobro. Hvala ti što si nam omogućio to, u svakom slučaju bilo je lepo. Imali smo raspravu, posle smo se ponašali kao da se ništa nije desilo. Neki misle da je namešteno između mene i njega, a nakon svađe mi smo sve normalno. Imali smo prelep doručak i tako...

Kako bi njihove želje bile ispunjene, morale su na zahtev Drveta mudrosti da otpevaju neku pesmu papagajima koji su pravili buku u rajskom vrtu, a njihov izbor bio je duet Goce Tržan i Sandre Afrike - Pozovi ga ti.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Kristina Kockar

'