AKTUELNO

Ukućanke su iskoristile trenutak da se povere jedna drugoj.

Dešavanja u Zadruzi postaju sve turbulentnija, a ono što je posebno privuklo pažnju javnosti je ubedljivo situacija u kojoj se Sloba Radanović trenutno nalazi. Naime, on je zbog smrtnog slučaja njegove, još uvek zakonite supruge Kristine Kockar kao i njenog priznanja da ga još uvek voli odlučio da promeni tok priče.

Sloba se zbog svega što se desilo udaljio od Lune Đogani, a predložio je i da strasti među njima treba da ostanu po strani iz poštovanja prema Kiji koja trenutno proživljava najgore trenutke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je sve to prihvatila, a u razgovoru sa Minom Vrbaški otkrila da joj je ta udaljenost najteže pala.

Svesna sam koliko sam spremna na sve kad nekog volim, ali bukvalno...ja samo želim da on bude srećan. Njemu je teško zbog Kristine, zato što je ona loše i ja to razumem. Zato smo mi iskulirali jedno drugo i to zbog nje, tako smo se dogovorili. Ne mogu da ga zagrlim ni da ga poljubim, ništa... -rekla je Luna.

Mina se zbog njenih reči prisetila svega sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, pa joj priznala koliko joj fali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ostaćete vi zajedno, bićete vi na kraju rijalitija Luna i Sloba, veruj mi... sad kad sam bila u emisiji naši fanovi su postavili snimak (Mina i Đekson). Išle su mi suze, nedostajalo mi je sve. Jesam ja pravila greške sa Tomom, ali veruj mi Đekson i ja... sve mi mnogo fali. To su Đekson i Mina! Kakva god da sam, ja sve iskreno govorim, želim da pokažem da mi je bar malo stalo do njega - rekla je Mina.

Šta su još ukućanke priznale jedna drugoj pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'