AKTUELNO

Ukućanke bi volele da su na mestu Dragojevićke.

Iva Grgurić je napravila pravu pometnju rekavši da Dejan Dragojević po njenom mišljenju nije muškarac. Ova izjava je svima zaparala uši, a voditelj Milan Milošević je upitao Ivanu Šopić, Mionu Jovanović i Jelenu Pešić šta misle o Ivinom komentaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Lep je i lepo se ponaša prema Dalili, oni spavaju preko puta mene i vidim kako se ponaša prema njoj. On joj donosi doručak u krevet, ona pere veš. Ne gledam ga takvim očima, jer je oženjen, a i oni su moje komšije - pričala je Miona.
Dejan je veoma lep momak, ali ja ne bih bila sa takvim momkom. Ne bih volela da moj momak komentariše ljubavne odnose, da se svađa. Njih dvoje brinu jedno o drugom i to je prelepo. Mislim da im svi zavide na tome. Karakterne osobine njegove mi se ne dopadaju. Ja bih volela da imam momka koji bi se brinuo tako o meni - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se kako se on ponaša prema Dalili. Svaka od nas bi se ponosila da ima takvog dečka. Deki jeste lep, ali mi nije dovoljan fizički izgled. Ne bi me privukao kao dečko - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da on nije tip muškarca sa kojim bih ja bila. Vaš odnos jeste lep, ali on nije moj tip muškarca - pravdala se Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dejan Dragojević

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Miona Jovanović

'