AKTUELNO

Smatra da Kija drži svog supruga u šaci.

Milan Milošević je pre nekoliko dana dobio tajni zadatak od Drveta mudrosti, da raskrinka ljubavni trougao Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kristinu Kiju Kockar. Novinar se svojski trudi da prikupi što više informacija, a ovo izaziva dodatne turbulencije između supružnika i njegove devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je Drvo mudrosti pozvalo Miloševića kako bi saznalo kako napreduje ovaj tajni zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam morao prvo da zakuvam. Razovarao sam i sa Kijom i sa Lunom. Preneo sam jednoj i drugoj ono što priča Slobodan o njima. On je rekao kako to sve nije istina. Sinoć se saznalo da je sve što sam rekao apsolutna istina i nastao je pravi haos. Luna i Sloba su se sada udaljili više nego inače. Kristina ima Slobu u šaci. Postoji tu nešto što se desilo pre dve godine, a Sloba nikako ne želi da Kristina to izgovori. On je za sada najtajanstveniji, non stop sklanja pogled jer postoji ta neka tajna između njega i Kije. Ostalo mi je samo da porazgovaram sa njim. Tu je jasno da on ne može tek tako da se odvoji od Kije, on ne može da veruje da njega Kija i dalje voli i od kada je ona to priznala, sve se preokrenulo. On se uhvatio za Lunine reči da joj je uništio život, a padale su mnogo teže reči među njima, mislim da mu je to samo izgovor - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAZMENJIVALI SAMO POGLEDE: Luna i Sloba od jutros prekinuli SVAKI VID KOMUNIKACIJE! (VIDEO)

Novinar je siguran da će Radanović i Kristina iz Zadruge izaći kao muž i žena i da će uspeti da prevaziđu sve prepreke koje su ih zadesile.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je tu došla kao koleterarna šteta. Juče sam zatekao Kiju i Slobu u pabu kako pevaju i smeju se. Luna i on šapuću noću, ali se tada svađaju. Sa Slobine strane nema više emocija prema Luni, to je bila samo strast koja je mogla još da potraje, ali je postao svestan da neće moći da se nosi sa tom organizacijom, Đogani i Atijas, koja ga čeka napolju. Luna je Slobi bila samo strast koju je izgubio sa Kijom. Jedina koja je u ovoj priči iskrena je Luna i ona ima emocije prema njemu. Mislim da Kristini radi sujeta i kada je shvatila da je vrag odneo šalu, ustala je i rekla da ga voli. Oseća ona neku emociju, ali da ustane tako i da kaže, to mi ne ide u glavu. Ne verujem u celu ovu priču. Luna ne ume da sakrije, ona njega izda tako što prenese istinu. Sloba nema m*da da iznese sve, jer ga jedna tajna veže za Kiju. Postoji nešto što mi ne znamo. U njihovu priču su umešane i mame, Anabela, Draginja i Nadica, tako da je to ozbiljna stvar. Srž je u Kiji i Slobodanu jer oni kriju neku tajnu. Nadica je pitala u klipu:"Slobodane, zašto nisi priznao da si prestao da voliš moju ćerku pre dve godine?", što znači da se pre dve godine nešto ozbiljno desilo, ali ja nisam uspeo da otkrijem šta. Luna ima neku priču u glavi koju joj je Sloba plasirao, ali to sigurno nije istina - rekao je Milošević.

Kompletan Milanov razgovor sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'