AKTUELNO

Smatra da Slobodan nije primetio da mu Kija daje šansu.

Novinar Milan Milošević koji je na imanju u Šimanovcima mrsio konce zadrugarima sinoć je ponovo gostovao u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". Naravno, on nije izbegao priliku da ne prokomentariše razvod najpoznatijeg bračnog para koji je uzdrmao Srbiju, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Ja sam namerno pustio da vidim ko tu priča, dok se priča ne iskristališe i koliko se njihove priče podudaraju. Da li je to ono što je Sloba pričao Luni i ono što je plasirao Kiji o njihovom braku. Kada sam sve to sagledao Sloba nije lagao, nego je malo rekao. Želeći da se opravda, izneo je samo najružnije stvari iz njihovog odnosa. Kija je ipak bila napolju dva meseca i razmišljala je o svemu. Došla je i pogledala muža u oči jer ona nema razloga da spušta glavu. Naravno, Slobodanu je to sve bilo sumnjivo. Ta njena smelost... - rekao je on i dodao:

Foto: Pink.rs

Smatram da je Kristina bila na pravom putu da spase taj brak i pored te prevare. Sloba je taj koji nije mogao da se opusti i sredi svoje misli  i da shvati da mu je to poslednja šansa. Da je Sloba pustio Kristinu da vodi priču, oni bi bili još zajedno, sigurno -  samouvereno je izjavio.

Više o tome možete pogledati na snimku ispod.

Pročitajte više: KIJA JE TEŠKO PODNELA RAZVOD, BILO JOJ JE JAKO LOŠE: Milan izneo šta mu je Kristina rekla nakon što se razvela od Slobe! (VIDEO)

I. R.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'