AKTUELNO

Kija nije ostala imuna na ovu tvrdnju svog supruga.

Prethodne noći, zadrugari su odigrali joj jednu igru istine. Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće sa uputstvima i pravilima po kojima bi ova igra trebalo da se igra.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je pitanje postavila Miljana Kulić i to Slobodanu Radanoviću. Trudnica je ponovo "zagrebala" po njegovom odnosu sa bivšom devojkom Lunom Đogani.

Videla sam danas da se nisi osećao najbolje. Reci mi iskreno da li te je Luna razočarala s obzirom na to šta se dogodilo na žurki? Da li misliš da će vaša veza opstati i da ćete biti zajedno napolju - pitala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nije me razočarala jer ona može da uradi šta god poželi jer mi nismo u vezi. To nije neko razočarenje, malo mi je glupavo sve to. Vidim u kom pravcu to ide - odgovorio je Sloba.

Miljana je pokušala da olakša Radanoviću, te mu je postavila i nekoliko podpitanja, ali u ovu konverzaciju uključila i Đoganijeva.

Da li ona zaslužuje sa tobom - upitala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZANEMELI SU POSLE NJENIH REČI: Lunin odgovor na pitanje šta bi uradila da joj Sloba pošalje poruku kada izađu iz rijalitija ostavio zadrugare BEZ REČI! (VIDEO)

Miljana, nemoj da me ponižavaš - rekla je Luna.

Pošto je Sloba okolišao sa odgovorom, trudnica iz Niša je postavila konkretno pitanje na koje Radanović nije mogao da izbegne odgovor.

Da li imaš želju da je vidiš - ponovo je pitala Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam želju da je ne vidim, ali ne znam u kom će to odnosu da bude. Totalno sam se posvetio sebi, ne razmišljam da li će to biti prijateljski, drugarski odnos. Neraspoložen sam, imam svoje privatne razloge. Hvata me trema i neizvesnot zato što se približava kraj, sve mi se skupilo - objasnio je Sloba.

Na ovo izglaganje, reakciju je imala i Kristina Kockar, Radanovićeva zakonita supruga a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

'