AKTUELNO

Reper se našao u pravom lavirintu.

Poslednjih nekoliko dana u Zadruzi se odvija prava porodična drama između Andrijane Radonjić i njenog oca Duška Radonjića i to zbog toga što je Duško zabranio Pinkovoj zvezdi da bude u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kako Andrijana uopšte ne komunicira sa reperom, on se naprasno zbližio sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški i to nakon njenog upornog opsedanja.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Večeras se situacija preokrenula, pa je Radonjić popustio i dozvolio ćerki da razgovara sa Đerićem, međutim, on je za to vreme već vodio veoma emotivan razgovor sa Minom.

Voleo bih da mogu da ti verujem, ali ne mogu. Kako da ti verujem kad si se zaklela u svetinje, a lagala - rekao je Nemanja.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mina se pravdala da ga sada ne laže i da želi da bude u dobrim odnosima sa Đeksonom, ali on nije popuštao. Njih dvoje su se setili i perioda koji je Mina provela sa Tomom Panićem, sa kojim je, kako je rekla, samo pravila Đeskona ljubomornim.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VREME JE DA TE PUSTIM DA VODIŠ ŽIVOT BEZ MENE! Luna vratila Slobi sve poruke i pisma koja joj je pisao! (VIDEO)

Želim da prestanem da razmišljam o tih poslednjih mesec i po-dva, muka mi je od toga - zaključila je Vrbaški.

Kompletan razgovor između bivšeg para pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'