AKTUELNO

Dok se ona kida, Radanović bacio osmeh na lice i našao sebi razonodu.

Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom današanjeg dana imali veoma žustru svađu i to sve zbog toga što je pevač pomogao svojoj zakonitoj supruzi Kristini Kockar kada joj je bilo loše.

Foto: Printscreen Youtube

Tom prilikom je pevač zapretio svojoj devojci raskidom, što je nju potpuno slomilo, pa je u društvu svojih cimera pokušala da prebrodi tugu. Nakon svađe Radanović je napustio Belu kuću i određeno vreme proveo sam u sudnici, dok je Đoganijevu izjedalo gde je on.

Foto: Printscreen Youtube

Posle nekoliko sati provednih odvojeno njih dvoje su se sreli u dvorištu, a Sloba se ponašao prema njoj potpuno ravnodušno i hladnokrvno.

Gde si bio? Uplašila sam se jako. Boli me uvo za tebe pa se brinem - rekla je Luna Slobi, a on je samo prokomentarisao "Gledao sam te".

Foto: Printscreen Youtube

Ona je stajala sva nervozna i tužna pored bazena gledajući ga kako se kupa i priča sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a on je ni u jednom trenutku nije pogledao niti joj uputio bilo koju reč.

Slobe nije bilo dva sata u Beloj kući, a ono što je blogerku, ali i ostale cimere iznenadilo jeste što je pevač bio nasmejan kao da se ništa nije desilo.

Ja se tresem ovde, nije mi dobro, a on dolazi sasvim opušteno. Smeška se... A ja se zabrinula za tebe, nema te dva sata - nije popuštala blogerka, dok je Radanović insistirao na tome da ona priča sa svima i da joj svi pune uši.

Pročitajte još: Luna GRCALA U SUZAMA, Zorica PRVA PRIŠLA DA JE UTEŠI: Ne mogu da te gledam kako se kidaš, neka on malo udara glavom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'