AKTUELNO

Biznismen je prvo sklopio pakt sa majkom svoje buduće supruge, a onda se u pravom trenutku našao na pravom mestu.

Milanka Karić, koja je već 42 godine sa biznismenom Bogoljubom Karićem, otkrila je prilikom gostovanja u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković kako je počela njihova ljubav koja traje više od četiri decenije.

Prema njenim rečima, Bogoljub je još kada je imao 18 godina osmislio strategiju kako da osvoji Milanku.

 - On napravio je strategiju. Imao je tada 18 godina, a ja 15. On je preko moje mame napravio strategiju, kako bi on ušao u kuću. Ja sam tada bila štreber. A onda sam jednom vozila motor i pala sam, a kola su nam se pokvarila, pa tata nije mogao ma odveze u bolnicu. U tom momentu je Bogoljub naišao, povezao me u Prištinu u bolnicu i tada je krenula ljubav - ispričala je ona.

Foto: prt

Posle sedam godina veze oni su se odlučili na brak koji traje već 35 godina. Ipak, bez obzira na to što su dugo u braku, romantike ne nedostaje - on joj je nedavno priredio iznenađenje koje će dugo pamtiti.

 - Nedavno mi je pevao serenadu. Poklonio mi je pesmu za rođendan "Milanka, ljubavi moja". Bilo je divno, zaista. Presrećna sam, želela bih svakome da ima nekoga 42 godine. Ja obožavam svog muža, on je beskrajno duhovit - rekla je ona u emisiji.

Osim nje, kod Sanje su gostovale i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, glumica Ljiljana Blagojević pevačica Aleksandra Prijović i glumica Mirka Vasiljević.

V. T.

'