AKTUELNO

Pevač ne podržava Radanovićev postupak.

Tokom prethodne večeri zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruzi". Kako se povela polemika oko toga da je Luna Đogani okrivila svoje cimere kako su joj "punili glavu" da Sloba Radanović još uvek voli svoju suprugu Kristinu Kockar, Lepi Mića je prokomentarisao šta misli o ovom ljubavnom trouglu.

Foto: Printscreen Youtube

Slobodane Radanoviću sam si sebe odveo u pakao i govna, vadi se sam. Do sukoba je došlo kada Luna nije mogla da podnese dobre vibracije između Slobe i Kije. Evo sad je dobro, Luno, ti to ne možeš podneti.... Braniću brak, ovo je javna preljuba, ko to podržava on je konj! Mešaću se u svačije vaše priče, jer na to imam pravo...Luno Đogani, sama si sebe uvalila u govana, vadite se sami, a tebi, Kija Kockar, želim da vratiš svog muža i da budeš braku ako želiš, ako ne želiš i tebi srećno - prokomentarisao je Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Kija nije prisustvovala od samog početka ovom sastanku, a stolu je upravo prišla kada joj je Mića uputio podršku da povrati svog još uvek zakonitog supruga, a kako su oči njenih cimerki bile uprte u nju, ona je samo izustila.

Ne želim da slušam laži - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NAKON ŠTO MU JE KIJA DALA BLAGOSLOV, Sloba odmah otišao kod Lune i sve joj rekao! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'