AKTUELNO

Pevač smatra da je njihov postupak nemoralan.

Lepi Mića je tokom svog gostovanja u sinoćnoj emsiji "Zadruga - Narod pita superfinaliste" odgovarao na pitanja gledalaca koji su želeli da čuju njegovo mišljenje o ljubavnom trouglu čiji su glavni akteri Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića se pored ovoga dotakao i teme da nikako ne može da razume Slobine i Lunine roditelje koji su podržavali njihovu ljubav, jer on smatra da je postupak ovo dvoje zadrugara nemoralan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam gledao Kiju kada hoće da pukne od muke. Luna se nabija Slobi u stomak, a Kija mučenica tamo sedi i plače... Ližu se po stomacima, a žena mu dva metra odatle. A roditelji kažu "Ljubav za ljubav". Koja ljubav za ljubav, obraz za obraz. Moral za moral, a za ovo večna kritika dok se ne dozovu pameti. Da su mogli pretvorili bi je u mast. Sram ih bilo. Ona je žena njegovog sina, treba da je poštuju, ma kakva god da je. Zemljače, imaš mu*a, razvedi se. Nemaš muda, jer si pi*ka moralna, a imaš mu*a da je*eš devojku pred ženom. Za ovo večna kritika. Ovo je najveće moralno dno koje se desilo u Srbiji - pričao je Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TREBALO JE DA PROVERI ŠTA JOJ RADI ĆERKA! Nakon ŽUČNE SVAĐE SA Anabelom, OVO OTKRILA O NJOJ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'