AKTUELNO

Veoma joj se dopao Radanovićev rodni grad.

Luna Đogani u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" otkriva sve tajne i situacije koje su joj se dogodila po napuštanju Bele kuće.

Događaj koji je obeležio prethodne dane u njenom životu jeste svakako poseta rodnom gradu svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, Zrenjaninu.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam se sa Draginjom i Dušanom, bila sam pozvana na rođendan, Dušan me je pozvao. Ja sam pre toga poslala moju drugaricu po moje stvari koje su ostale kod njega. Da se ne bi polemisalo da sam htela nešto od njega, ja sam poslala drugaricu. Dušan me je tada pozvao i rekao da mu je žao što nisam ja došla. Iskoristila sam tu priliku da odem tamo, da ih ispoštujem, da se ispričam sa njima, da ih zagrlim, da osetim tu njihovu energiju i da vidim Zrenjanin jer nikad nisam bila tamo - objasnila je Luna spornu situaciju.

Novinar i večerašnji domaćin, Darko Tanasijević pitao je Đoganijevu da li bi mogla da se preseli i da živi u Zrenjaninu.

Lep je gradić, što da ne. Nikad se ne zna - navela je mlada modna blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVA FOTOGRAFIJA CELE PORODICE: Miljana se slikala sa Ivanom i bebom u porodilištu!

Luna je objasnila i kako je podesila to da Sloba baš u trenutku kada je ona došla u njegovu kuću on ne bude tu.

Bila sam u kontaktu sa njegovim bratom, sa Radenkom, pitao me je da li gostujem u emisiji, ja sam mu rekla da ću doći na rođendan. Pitala sam ga kada će Sloba otići od kuće, on mi je javio i ja sam došla. Bilo im je žao što nisam došla kad je on bio tu, ali to je bila moja odluka - rekla je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'