AKTUELNO

Ovih dana Kaliforniju je zahvatilo olujno vreme, a jaka kiša izazvala je klizišta, poplave i paralisala snabdevanje strujom. Nakon vesti da Čarls ima rak, stigla je i informacija da su ove poplave ugrozile i dom princa Harija.

Oluja je pogodila i područja Beverli Hilsa, Malibua i Montesita, gde mnoge poznate ličnosti žive u svojim višemilionskim vilama. Domovi zvezda kao što su princ Hari i Megan Markl, Džordž Kluni, Lejdi Gaga su u opasnosti od poplave.

Foto: Tanjug AP/Martin Meissner (STF)

Tokom dramatične operacije u ponedeljak ujutro, vatrogasci su spasili 16 ljudi u naselju Studio Citi, gde živi glumac Džordž Kluni. Džordž je kupio vilu vrednu 2,2 miliona dolara 1995. godine od pevača Stivija Niksa, člana grupe Flitvud Mek. Nedavno ju je renovirao.

Vila vredna 14,65 miliona dolara u vlasništvu princa Harija i Megan takođe je u opasnosti od poplave. Njihov dom u Montesitu će neko vreme biti pod prismotrom.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini (INVL)

Policija je pre nekoliko dana podelila snimak braon vode koja eksplodira sa ulice i pretvara je u 'reku'. Hari i Megan žive samo nekoliko ulica dalje. Obilne kiše pale su i u Malibuu, a ceo grad je dobio upozorenje na poplave, uključujući glumicu Hali Beri i pevačicu Lejdi Gagu.

Autor: N. Ž.