AKTUELNO

Koliko god me to bolelo, znam da treba da slušam lekare - napisala je ona.

Popularna pevačica Šakira se poslednjih nedelja bori sa teškim zdravstvenim problemima. Mislila je da će nakon otkazanog koncerta u nemačkom gradu Kelnu, stanje biti bolje, ali ipak nije pa je morala da otkaže i nekoliko narednih.

Šakira je morala da odloži svoj nastup u nemačkom gradu i za to se izvinila svojim fanovima. Taj koncert je trebalo da bude održan 8. novembra.

Foto: Printscreen Instagram

- Tokom proba koje sam imala poslednjih dana, oštetila sam glasne žice. Doktor mi je naredio da mirujem kako ne bih napravila još veću štetu sa svojim glavnim "alatom" za rad. Koliko god me to bolelo, znam da treba da slušam lekare - napisala je pre nekoliko dana Šakira čije se zdravstveno stanje iskomplikovano.

"El dorado" svetska turneja poznate plavuše trebalo je da se nastavi u Parizu, ali su i ti nastupi pomereni kao i oni u Antverpenu i Amsterdamu.

Foto: Instagram

- Mnogo sam nervozna i daću 100 posto od sebe kako bih se vratila na scenu. Hvala vam za svu podršku iz dubine moga srca- istakla je Šakira.

Ova pevačica se pre nekoliko nedelja susrela sa još jednim problemom. Mediji su nagoveštavali da su njen suprug Žerar Pike i ona na korak od razvoda, ali se kasnije ispostavilo da ta priča nije istinita.

Autor: Pink.rs

#Zdravlje

#pevačica

#Šakira | Shakira

#Žerar Pike | Gerard Pique

'