AKTUELNO

Ne znam samo odakle joj to da smo mi sa Mirijeva, ali dobro, može da misli šta god hoće - rekla je Anabela za naš portal.

Šira javnost svakodnevno prati događaje u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi, a mnoge poznate ličnosti su u javnosti iznosili svoja mišljenja o pojedinim učesnicima. Dragica Radosavljević Cakana bila je gost u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, a svojim izjavama izazvala je lavinu komentara, kako u studiju, tako i na društvenim mrežama.

Foto: TvPink Printscreen

Sagovornici u emisiji su se uglavnom osvrtali na ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar i Luna Đogani, a Cakana je žestoko osudila mladu blogerku zbog toga što je uplovila u strasne odnose sa oženjenim muškarcem.

Foto: TvPink Printscreen

Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - rekla je pevačica.

Popularna pevačica Anabela Atijas bila je upoznata sa komentarima koje je Cakana iznosila na račun njene ćerke, a kako je bila spremna za nastup na jednom prestoničkom splavu, iskoristili smo priliku da je pred sam početak upitamo za njeno mišljenje o svemu tome.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler

Pa, ne znam šta bih rekla, Cakana je pametna žena i ako ona tako misli, nema veze... Ne znam samo odakle joj to da smo mi sa Mirijeva, ali dobro, može da misli šta god hoće. Ne znam kome može da smeta to što je moja ćerka razmažena, Bože moj, moja je - rekla je Anabela posle Cakaninih komentara koje je uputila na račun njene ćerke Lune.

K. Ristić

#Anabela Atijas

#Dragica Radosavljević Cakana

'