AKTUELNO

Trudim se koliko god mogu da dete moje bude pošteđeno i da bude vaspitano normalno - rekla je ona.

Pevačica Mina Kostić odlučila je da se posveti ćerki Anastasiji pa je tako velikim delom svoju muzičku karijeru zapostavila, međutim ekipa portala Pink.rs srela je je ovu atraktivnu crnku, koja se uopšte ne menja, na snimanju novogodišnjeg programa za jednu televiziju.

Zanimalo nas je kakve Mina ima planove u svojoj karijeri, a ona je priznala da se posvetila ćerki Anastasiji koju je dobila u braku sa pevačem Igorom Kostićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Karijera kao karijera. Na estradi i na sceni je haos i peva svako ko stigne. Ja sam se posvetila dosta detetu i nije mi nimalo žao, ali od nečega mora i da se živi - priznala je pevačica.

S obzirom na to da Anastasija ima osam godina, a da je majka medijski ne eksponira, upitali smo Minu na koga liči njena naslednica.

- Ćerkica je odlično, zadovoljna sam. Odlična je u školi, srećna sam. U svakom pogledu sam zadovoljna. Liči i na mene i na Igora, ali više je povukala na mene. Ima moj temperament, visoka je na njega - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Pink.rs

Ne dozvoljavam joj telefone i to. Jako slabo, učim je da odrasta kao što sam i ja. Moram da je zaštitim. Mislim da mi kao roditelji možemo tako da utičemo na svoju decu. Trudim se koliko god mogu da dete moje bude pošteđeno i da bude vaspitano normalno. Mislim da sve potiče iz porodice i ja sam imala divnog oca koji je na žalost umro. Mene su učili pravim vrednostima i ja se trudim da to isto radim sa svojim detetom.

Mina je za Pink.rs otkrila da Anastasija i ona veoma često gledaju ''Pinkove zvezdice'' i otkriva da njena mezimica ima telenat za muziku, ali i za igru.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moja ćerka i ja vrlo rado gledamo ''Pinkove zvezdice''. Ona je talentova. Uglavnom sluša stranu muziku i Tejlor Svift joj je omiljena pevačica. Voli i Dženifer Lopez i Šakiru. Voli mnogo i da igra i mislim da za to ima više talenta - kazala je Kostićeva.

O svom emotivnom životu, pevačica ne želi da priča, ali tvrdi da je srećna i zadovoljna.

- Ne pravim skandale, to me ne ispunjava, živim onakav život kao sav normalan svet i to je to. Na emotivnom planu je sve u redu, srećna sam i zadovoljna - zaključila je Mina.

Autor: Pink.rs

#Mina Kostić

'