AKTUELNO

Zloglasni sukob između Kejt i Megan prvi put je obelodanjen 2018. godine, kada je rečeno da je vojvotkinja od Kembridža na kraju plakala, nakon što je dekorisala haljinu za deverušu princeze Šarlote.

O velikoj svađi koja se dogodila između Kejt Midlton i Megan Markl samo nekoliko dana pre venčanja Megan i princa Harija, u maju 2018. godine, ne prestaje da se priča.

Megan je o ovom incidentu progovorila intervjuu sa Oprom Vinfri ranije ove godine, gde je tvrdila da je ona plakala tokom svađe, za koju je rekla da se započeta zbog haljine deveruša, ali da joj je Kejt kasnije poslala cveće i poruku izvinjenja.

Međutim, Kristi Olsop je a "Daily Mail" rekla da je Kejt bila ta koja je plakala i tvrdi da je svađa bila zbog navoda da je Megan bila gruba prema osoblju Kensingtonske palate. Voditeljka, koja je inače porodična prijateljica Kamile, vojvotkinje od Kornvola, rekla je za medije:

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

- Kejt nikada ne gubi živce, ali je otkrila da je Megan gruba prema osoblju Kensingtonske palate i bila je ljuta na nju. Onda je Kejt briznula u plač jer je izgubila kontrolu i kasnije je poslala Megan cveće da pokuša da popravi stvari.

Zloglasni sukob između Kejt i Megan prvi put je obelodanjen 2018. godine, kada je rečeno da je vojvotkinja od Kembridža na kraju plakala, nakon što je dekorisala haljinu za deverušu princeze Šarlote. U to vreme, jedan insajder je tvrdio:

- Kejt je upravo rodila princa Luisa i osećala se prilično emotivno.

Ali Meghan je uzvratila na optužbe tokom intervjua sa Oprom ranije ove godine, tvrdeći da je ona bila ta koja je završila u suzama, a ne Kejt.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

- Ne, ne. Desilo se obrnuto. I ne kažem to da bih bilo koga omalovažavala, jer je bila zaista teška nedelja venčanja.Kejt je bila uznemirena zbog nečega, ali se nakon toga izvinila.

- Donela mi je cveće i poruku izvinjenja. I uradila je ono što bih ja uradila da sam znala da sam nekoga povredila - Megan je kasnije prepričala i sam čin izvinjenja.

Ali Krist Olsop sada tvrdi da je do spora došlo nakon navoda da je Meghan maltretirala osoblje Palate.

U 2018, Bakingemska palata pokrenula je istragu protiv tvrdnji da je Megan nanela "emocionalnu bol" na podređene i "isterala ih", međutim Džef Avija, advokat vojvotkinje od Saseksa odbacio je optužbe kao lažne.

Autor: M.K.