AKTUELNO

Incident se dogodio pre dve godine kada se verovalo da je Megan „ostavila Kejt Midlton u suzama“.

Kejt Midlton je navodno "postiđena" i "prestravljena" tvrdnjama da je rasplakala Megan Markl uoči njenog venčanja zato što je "veoma pažljiva u ophođenju prema drugima", tvrdi ekspert za kraljevsku porodicu.

Foto: Tanjug AP/Chris Jackson

U eksplozivnom intervjuu datom Opri Vinfri ranije ovog meseca, Megan je opovrgla glasine da je naterala Kejt (38) da plače zbog incidenta, insistirajući da je bilo obrnuto, te da je nju uznemirila vojvotkinja od Kembridža.

Incident se dogodio pre dve godine kada se verovalo da je Megan „ostavila Kejt Midlton u suzama“, ali se to pitanje pojavilo opet u sada već čuvenom intervjuu.

Kejt je bila uznemirena zbog nečega, ali je kasnije prihvatila to i izvinila se. I donela mi je cveće - otkrila je Megan.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions

Nije došlo do sukoba i mislim da nije fer da ulazim u detalje toga jer se izvinila, a ja sam joj oprostila. Ono što je bilo teško je biti okrivljen za nešto što nisi uradio, već što ti se dogodilo - dodala je vojvotkinja od Saseksa.

Foto: Tanjug AP/Ben Curtis

Kejt Nikl je stručnjak za kraljevsku porodicu i ona je otkrila da nikad nije čula da je vojvotkinja od Kembridža bila neprijatna prema bilo kome jer "je veoma pažljiva u ophođenju sa ljudima."

Kejt nikad nije želela da bilo kakve sugestije o njenom neslaganju sa Megan dođu do štampe, tako da joj veoma teško pada ova priča koja kruži. Postoje različite verzije priče o njima dvema, a ne samo ona o kojoj Megan priča. Kejt je mislila da je ta epizoda završena, pa je bilo zastrašujuće za nju da ponovo prolazi kroz to. Megan i Hari znaju da Kejt nije u situaciji da odgovori - rekla je Nikl za američki časopis.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Autor: M.M.

#Kejt Midlton | Kate Middleton

#Megan Markl | Meghan Markle