AKTUELNO

Iako ima karijeru vrednu divljenja i status najbolje pevačice na ovim prostorima, ona sebe ne vidi na taj način.

Kao što su gledaoci Televizije Pink i navikli, ekipa emisije "Premijera" u stopu prati najveću balkansku folk zvezdu, Svetlanu Cecu Ražnatović, na turneji "Autogram", koja obara sve rekorde.

To je bio slučaj i sa Cecinim koncertom u Novom Sadu, a popularna pevačica se u Vojvodinu uputila sa ćerkom Anastasijom.

- Veljko je u Banjaluci, daje ispite, a Anastasija je podrška večeras - rekla je Ceca pred polazak u Novi Sad.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

Dugo se pričalo i spekulisalo o tome kako će izgledati spektakl, a ona je dokazala i zbog čega je na javnoj sceni neprikosnovena.

Novosadska hala "Spens" bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a više od 10.000 Cecinih fanova bilo je spremno da sa njom uglas peva velike hitove.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

Ceca je nakon koncerta pred premijernim kamerama prenela utiske sa još jednog uspešnog koncerta.

- Mnogo je dece popadalo u nesvest, bila je velika gužva, pevala sam više od dva i po sata - rekla je najpopularnija pevačica na ovim prostorima i  dodala:

- Publika je pevala sa mnom uglas, podilazila me je jeza sve vreme. Ne znam da li to ide sa godinama, pa sam postala previše emotivna. U nekim trenucima sam se na bini osećala kao početnik, nisam mogla da kontrolišem glas - rekla je Ceca.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock/Dragan Milovanov

Na njenim nastupima je fanovi redovno obraduju poklonima i transparentima, ali jedan je ovog puta privukao posebnu pažnju.

- Bilo je i "Hvala mami Mirjani i tati Slobodanu što su te rodili", i još mnogo dirljivih transparenata. Naravno, sve sam to ponela kući - objasnila je Ceca.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

Iako ima karijeru vrednu divljenja i status najbolje pevačice na ovim prostorima, Ceca sebe ne vidi na taj način.

- Nikad nisam sebe zamišljala kao neku posebnu veličinu, samo sam Bogu zahvalna što imam tu sreću i privilegiju da sam izabrana da budem ono što jesam danas. Sebe nikad nisam otuđila od naroda - bila je iskrena Ceca.

Foto: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen

Jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena smatra se srećnom jer ima skladnu porodicu, bogatu karijeru i publiku širom Balkana, koja je obožava.

O čemu je još Ceca pričala u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera", pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đurović

'