AKTUELNO

I ona prelazi u pevačice!

Voditelj Ognjen Nestorović večeras je u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Maju Marinković koja je na samom početku istakla da se nedavno vratila sa odmora. Ona je istakla da je letovala sa svojim tatom Takijem u Grčkoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen ju je upitao i da li je Takiju i Maji društvo pratio njen dečko, ali Marinkovićeva nije želela puna da priča o ovoj temi. Ona je samo istakla da je emotivno ispunjena.

Što se tiče mog emotivnog statusa, mogu samo da kažem da sam zadovoljna. To znači nešto - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je rekla i da joj je "Zadruga 2" najlepše životno iskustvo, a zatim je najavila da već sutra veče ulazi u muzički studio kako bi snimila svoju prvu pesmu. Maja je rekla kako ne strepi od suda publike, kao i da je dobila ponudu koju nije mogla da odbije. Takođe, Maja je komentarisala i pesmu Lune Đogani.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Da, istina je. Ti i ja smo pre početka emisije pričali na tu temu. Dobila sam odličnu ponudu od jednog gospodina koji je vrlo uspešan u svom poslu. Sutra uveče ulazim u studio. Ja ću sutra ući u studio i snimiti prvu pesmu, pesma je fenomenalna. Na prvo slušanje me je oduševila. Dobila sam ponudu čak da budem i voditeljka, tako da ćemo videti koji su moji planovi. Čula sam Luninu pesmu, s obzirom na to da ona nije pevačica, mogu da kažem da je pesma super. Ja joj želim svu sreću. I njeni roditelji su uspešni u svojim muzičkim karijerama. Što se tiče Lunine pesme, sasvim korektno.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Maja Marinković

'