AKTUELNO

Srećna je što je na taj način započela karijeru.

Gost Lava Pajkića u današnjem izdanju emisije "Kontravizija" bila je voditeljka Rada Radenović. Ona je jedno od zaštitnih lica televizije Pink već mnogo godina, pa nije ni čudno što je voditelj želeo da porazgovara sa Radom o njenim počecima.

Foto: TvPink Printscreen

Rada se prisetila kako je to bilo kada je došla da radi na televiziji Pink 2002. godine i šta su njene kolege i ona tada postigli.

Ova televizija je mene, kao i mnogo mojih koleginica tada, prihvatila i mogu reći formirala i napravila. Da, moj dosadašnji rad je definitivno obeležio rad na ovoj televiziji na kojoj sam se zadržala od 2002. do dana današnjeg. Imala sam opet veliku sreću da u tom momentu kada sam došla ovde počnem da radim definitivno najpopularniju formu zabavnog karaktera koja je obeležila televiziju na ovim prostorima, a to je "City", više od sedam godina u sjajnoj, kolegijalnoj atmosferi, i mislim da smo u tom smislu postavili standarde i koji nisu ni postignuti posle "City-ja", a ni prestignuti. Volim to da istaknem, da se zna ko je najbolji. Ta ekipa je bila, da podsetim, na čelu sa Boškom Jakovljevićem, Aleksandra Jeftanović, Biljana Obradović, Marija Maćić, Ivana Baltić, Adriana Čortan i mi smo se stvarno naputovali i naradili i stvorili osnove za dalji rad - istakla je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, svake srede uveče gledaoci mogu ponovo da gledaju Radinu autorsku emisiju "Rada sam", u kojoj njeni gosti pričaju o svim aktuelnim temama, a uvek o njima saznamo nešto što do sada nismo znali.

Autor: N. Vujčić

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Rada Radenović

'