AKTUELNO

Pljuštale opasne uvrede.

Na večerašnjoj žurki povodom 25 godina postojanja TV Pink došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić i Ivana Gajića i to zbog toga jer je Kulićeva krenula sa provokacijama na koje novinar nije ostao imun.

Gospodin "Informer P*šikarović". Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni - provocirala je Miljana Ivana Gajića.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si dvorska luda - odgovorio joj je Gajić.
Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna da bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo pederi i k*rve. Što bih ja tebe zvao "k*rvićkom", ja ne umem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje - pričao je Gajić.
Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač - uzvratila mu je Miljana.
Ti ovde služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovde svaka svađa p*nis - nastavio je Ivan.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Miljana uputila žestoke uvrede Ivanu, on je pokušao da ostane pribran i uzvrati joj na pristojan način.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ivan Gajić

#Miljana Kulić

'