AKTUELNO

Pljuštale teške uvrede.

Tenzija između Miljane Kulić i Marka Miljkovića ne jenjava, njih dvoje su nastavili žestoku raspravu koju su započeli tokom dana. Kulićeva nije mogla a da se ne izrevanšira bivšem rijaliti drugu za sve uvrede koje joj je uputio.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledaj se u ogledalo, ja sam izmislila svet za tebe, ne lepotu - započela je Miljana.
Ti si jedna mala baba-sera - uzvratio joj je Marko.
Nije imao ko da te vaspita, sa 15 godina se je*ao po stanovima. Izašao si iz sela, ali selo iz tebe nikad. Kad nije čopora, ti umireš. Prvi si me napao, reč ti nisam rekla. Tomini paravani su Keti i Olja, a tebi je ovde paravan Maja. Zašto se iživljavaš nad devojkom. Ti si jedan običan bisek*ualac - uputila mu je uvrede Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, to ne znači da sam ja pe*er, što neću da budem sa tobom - odgovorio joj je.
Ti si poslednja osoba sa kojom bih bila, grebaćeš na vrata da izađeš, samo da ti se nakačim na vrata. Jedva si čekao da se posvađaš sa mnom. Rekao si mi da sam puna bolesti - nastavljala je Miljana.

Kako je želela da mu se osveti i na drugi način, kad već verbalno nije bilo dovoljno, rešila je da mu uzme četkicu za zube i parfem koji je prskala. Išla je sve vreme za njim i prskala ga, što je njega iznerviralo, pa je rešio da se obračuna sa njom i istrgne joj iz ruku parfem u čemu je i uspeo.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je čak u jednom trenutku rekao Miljani da će tokom sutrašnjeg dana posetiti njenog sina Željka, iako je to zabranjeno, što je nju pomalo i uplašilo.

Miljana je bila besna zbog ovoga, pa ga je i pljunula, a Miljković je nastavio nju da prska parfemom dok je obezbeđenje sprečavalo da dođe do većeg okršaja.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je stiglo pismo od Velikog šefa da je zabranjeno uzimati lične stvari drugih zadrugara, Miljana je bila primorana da vrati Marku ono što mu je uzela.

Pročitajte još: Nakon izlaska Marija PROGOVORILA o svojim EMOCIJAMA prema Bori, pa priznala: ON JE JAKO ZANIMLJIV DEČKO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'