AKTUELNO

Pljuštale uvrede.

Tokom prethodne večeri najimpresivniji rijaliti u regionu "Zadrugu 2" napustio je Đuro Franeta, a kao ovonedeljnog vođu je postavio Vladimira Tomovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svakog ponedeljka, vođa bira svoja dva potrčka, ali i omiljenu osobu. U Belu kuću je kročio novinar i voditelj Milan Milošević, kako bi se odabrao potrčko, ali pre toga on je poveo razgovor sa zadrugarima kako bi mu ispričali kakva atmosfera vlada u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom raspodele budžeta došlo je do žustre svađe između Vladimira i Sava Perovića, a ovoga puta su obojica prokomentarisali šta je glavni razlog njihovog konflikta.

Stvarno sam doživeo neko razočarenje. Ja sam video da on pravi neku ljubavnu priču. Nisam osetio da mu je potreban neko za razgovor. Ja njemu zameram što nije ispoštovao ono što je rekao... Dao je Mini visoki budžet, a i ona se druži sa Marijom i Miljanom Kulić - rekao je Savo.
Znaš da nije tačno ništa što su ove dve vrane rekle za mene. Nisi se kao moj prijatelj spolja nikada našao da kažeš: "Žene, on je moj drug". Treba da kažeš ovim moralnim nakazama da je smešno to što pričaju - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je najviše zasmetalo što se on meni uneo u facu. Ja sam smatrao da je to njihov problem i da tu ne treba da se mešam - dodao je Perović, a onda se oglasio Vlada:

Foto: TvPink Printscreen

U mom društvu kada bi se pričalo o Savu Peroviću, ne bi moglo da se tako priča, o mom drugu ne sme ta se priča svašta - to je najveći problem.

Potom se u raspravu uključila i Miljana Kulić i iznela detalje koji su jako iznervirali Crnogorca, a onda je nastao novi haos.

Ja nisam rekla da sam ga zatekla sa muškarcima. Ja sam videla samo prepiske - provocirala je Miljana Vladimira.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRETILA MU JE DA ĆE MU SE OSVETITI: Slobodan Radanović se PRESTRAVIO zbog onoga što mu je uradila devojka koja ga je opsedala otkad je izašao iz Zadruge!

Kako je protekla svađa pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'