AKTUELNO

Pantovićeva je istakla da će im ona prva pomoći u reklami.

Žestok protivnik Ljube Pantović u rijaliti programu "Zadruga 2" bio je David Dragojević, sa kojim je bivša zadrugarka imala ozbilje svađe koje datiraju još pre ulaska u Belu kuću.

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" Ljuba je imala priliku da odgleda jedan od snimaka u kojem se svađa sa Davidom, a onda je otkrila nešto o Dragojeviću i njegovoj devojci Ani Korać što je sve zaprepastilo.

Foto: TvPink Printscreen

On je imao problem sa mnom, jer sam počela da iznosim informacije o njemu. Ovo je meni simpatično. Dva debila se uhvatilii pod ruku, pa grakću. Ovaj pobeže od lakiranja nokitiju, ovaj drugi će sa svojom devojkom Anom da započne biznis, a to je skidanje putem video-poziva za novac. Možda je to izbilo iz gej kluba u Barseloni, to su neke moje informacije. Ja ću prva da platim, da skinem te slike i stavim na bilbord da im pomognem. jer vidim da imaju krizu identiteta i krizu novčanika, biću humana i pomoći ću im - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON INCIDENTA SA NADEŽDOM, ONA MU JE ZAPALA ZA OKO? Toma Panić pikirao koleginicu bivše devojke! Evo o kome se radi! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ljuba Pantović

'