AKTUELNO

Pantovićeva je istakla da joj je ovo najveće poniženje.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do velike diskusije povodom teme koju je pokrenuo Marko Miljković izjavivši da se Sanja Stanković bavi najstarijim zanatom. Osim toga, Miljković je rekao da postoji i katalog koji to dokazuje, a kada je Zorica Marković to prepričavala po Beloj kući, Ljuba Pantović je rekla da je to videla.

Ljuba je demantovala da je ovo izjavila, te je imala potrebu da priđe Sanji i objasni joj o čemu se radi, a koliko joj je bilo teško može se videti po očima koje su bile pune suza.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da se ceo razgovor čuje. Moguće da sam za nešto drugo rekla. Ja to nisam pričala. Moguće da sam ja rekla posle pet sekundi da sam ja videla, ali nešto drugo. Ja to nisam rekla. Ovo je za mene najgora uvreda, ja da pričam da sam videla, pre bih rekla da sam k*rva. Ja nisam rekla da sam videla katalog - pričala je Ljuba plačljivim glasom Sanji.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja ju je pomno slušala, ali nije želela da više komentariše i otišla je da potraži svoju devojku Jovanu Tomić Matoru koja je sama sedela ispred rehaba, a onda je sa njom porazgovarala o novonastaloj situaciji za stolom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: HOĆE PONOVO DA BUDE SA NJOM? Bane ZAGRLIO i MILOVAO Nadeždu, a onda rekao nešto ZBOG ČEGA SE ONA GLASNO SMEJALA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'