AKTUELNO

Pantovićeva je osudila Dragojevića zbog prevare koju je priredio njenoj ćerki.

Tokom jučerašnjeg dana Aleksandra Subotić je proslavila svoju slavu sa Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem, bez ikakvih trzavica, kao prava porodica. P

Povodom ovoga Ljuba je imala potrebu da zahvali Aleksandrinoj simpatiji na svim đakonijama koje su poslate u Belu kuću i koje su doprinele da Subotićeva proslavi slavu onako kako i dolikuje.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo drago što je juče bio Aleksandrin dan i baš mi je drago ako će da nađe nekoga ko će da se brine istinski o njoj i da se svi klošari i šljamovi zauvek otkače od nje. Ona ima problem što se za nju kače loši ljudi. Ona nije rođena da bude nesrećna. Ona ima problem što se za nju kače ljudi, evo ova prikolica (David) nije prvi, ali najgori ikada. Ne daj Bože da vam se neko ovakav natovari. Taj kakav god da je je razlog što je ona bila srećna. Ona voli da bude u centru pažnje. Taj čovek je juče pokazao da poštuje instituciju porodice. On je na neki dan pokušao da simbolizuje šta znači porodica. Pozdrav za simpatiju - rekla je Ljuba.

Tom prilikom je Ljuba iznela da je David Dragojević, Aleksandrina "prikolica" i da ona smatra da je on pokušao samo Subotićevu da unazadi.

Pročitajte još: DOBIO JE NERVNI SLOM ZBOG VLADIMIRA! Stanija priznala da je u inat bivšem dečku ušla u 'Zadrugu'! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'