AKTUELNO

Očekuje nas, bez sumnje, jedno od najuzbudljivijih izdanja emisije "Zadruga - Narod pita"!

Kao i svake večeri, i večeras u studio TV Pink stižu bivši učesnici "Zadruge 2", koji će u emisiji "Zadruga - Narod pita" prečešljati one najinteresantnije teme iz druge sezone rijalitija o kojem i dalje svi bruje, ali govoriti i o najaktuelnijim i najintrigantnijim dešavanjima koja su usledila po njihovom napuštanju velelepnog imaginarijuma! Mnogo je tema o kojima će sa gostima u studiju razgovarati voditeljka Dušica Jakovljević, ali i svi oni koji se budu uključili uživo u program pozivom na broj telefona 0677/300-300.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Sudeći po tome ko su gosti večerašnje emisije, milionski auditorijum Pinka bez daha će do kasno u noć pratiti dešavanja u studiju "Zadruge" - naime, posle mnoštva sukoba koje su imali u rijalitiju, ali i van njega, pred kamerama će se suočiti pevač Lepi Mića i David Dragojević!

Naime, poznato je da je Mića u više navrata kritikovao Dragojevića zbog toga što je javno prevario tadašnju verenicu Aleksandru Subotić i otpočeo vezu sa Anom Korać, što je osudio i veliki udeo gledalaca "Zadruge". Mića je mesecima pokušavao da objasni Davidu kojim postupcima je na sebe navukao gnev zadrugara i dela gledalaca, međutim bezuspešno. On je, takođe, i Anu Korać u više navrata kritikovao jer je ušla u vezu sa Davidom, a o njihovoj romansi nema nimalo lepo mišljenje, niti veruje da će ona moći još dugo da opstane.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, David je uvek negodovao zbog Mićinih kritika, zbog čega je često dolazilo do žestokih rasprava, ružnih reči i međusobnih prozivki, a kako li će reagovati večeras, kada sa Mićom bude suprotstavio mišljenja, saznaćemo uživo na Pinku!

Ne propustite novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" večeras uživo u 22h na Pinku!

Pink.rs

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'