AKTUELNO

Očekuje nas jedno od najuzbudljivijih izdanja "Magazina in"!

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković ugostila je u novom izdanju jedne od najgledanijih TV emisija na ovim prostorima učesnike "Zadruge", koji će svojim iskrenim i emotivnim ispovestima ponovo podići ogromnu prašinu i privući pažnju miliona gledalaca televizije Pink! Priliku da ove subote gostuju u "Magazinu In" dobili su Suzana Perović i Miki Đuričić, Dragana Mitar, kao i ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković koji su razmenili nežnosti pred kamerama, posle čega je sve otišlo u drugom smeru.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku povela se priča o muško-ženskim odnosima u "Zadruzi", kada je Miljković, inače Lunin dečko, pričao o zavodničkim sposobnostima devojaka u rijaltiiju i tom prilikom se osvrnuo na Draganu Mitar, za koju se ranije spekulisalo da je bacila oko na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Marko nije štedeo komplimente na račun Dragane, što je Lunu ostavilo bez teksta.

Pogotovo Dragana, koja je atraktivna, koja ovako izgleda... Ona bi mogla skoro svakog muškarca u kući da zavede, ja garantujem - laskao je Miljković Dragani, koju su obradovali njegovi komplimenti.

Foto: TvPink Printscreen

Reakciju Đoganijeve odmah je primetila Sanja.

- Izvini, zašto si prevrnula očima? - upitala je voditeljka, nakon čega je Luna nevešto pokušala da se opravda i prikrije kako se zaista oseća.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne, nisam, upalo mi nešto u oko - pravdala se Luna.

Zbog svega što se izdešavalo u studiju, Sanja je bila prinuđena da Miljkoviću uputi još jedno pitanje vezano za njegov odnos sa Lunom.

Foto: TvPink Printscreen

- Čekaj, je l' ti misliš da jednu ženu ne vređa kada ti deliš komplimente nekoj drugoj u njenom prisustvu? - upitala je Sanja, sa čijim pitanjem je bila saglasna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U ovonedeljnom izdanju "Magazina in" imaćete priliku da, osim svega što se izdešavalo u samoj emisiji, vidite i svađu Lune i Marka neposredno pre početka snimanja, kada zaljubljeni par nije znao da su kamere u studiju uključene! Šta se sve dešavalo u samoj emisiji posle koje je veza Lune i Marka zapala u ozbiljnu krizu, ali i kakve su varnice sevnule odmah po dolasku u studio Sanje Marinković saznajte u subotu, 26. januara u 17 sati na Televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte najavu:

D. Tanasijević

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Magazin In

#Marko Miljković

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'