AKTUELNO

Ne propustite večerašnje izdanje emisije "Zadruga - Narod pita"!

Gledaoci Televizije Pink i večeras će biti u prilici da postavljaju pitanja učesnicima ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", a sve to nakon 22h u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Večerašnji gosti voditelja Ognjena Nestorovića biće novinar Milan Milošević koji je svima dobro poznat po komentarima u svom stilu, ali i po saznanjima koje poseduje o svojim bivšim cimerima s obzirom na to da su zadrugari često voleli rado da dele svoje tajne sa Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno u studiju sa Milanom biće i Pinkova zvezda, pevačica Sara Reljić koja je pod krovom Bele kuće započela romansu sa Vojketom Đansom. Oni i dalje uživaju u svojoj vezi, a u "Zadruzi" su se posvađali samo nekoliko puta, međutim to skoro niko od stanara nije znao.

Foto: Pink.rs

Pored Milana Miloševića i Sare Reljić, večeras će gledaoci moći da postave pitanja i Mariji Ani Smiljanić, koju će publika sigurno pamtiti po brojnim svađama sa tadašnjim dečkom i zadrugarom Filipom Đukićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Emisija "Zadruga - Narod pita" na programu je večeras od 22h, a gledaoci se mogu uključiti uživo u program pozivanjem broja telefona 0677/300 300.

PROČITAJTE: GOSPODINE GAZMENE, SLOBODAN JE U BRAKU! Lepi Mića objasnio Gagiju: To je sram, stid, bruka i sramota! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Marija Smiljanić

#Milan Milošević

#Sara Reljić

'