AKTUELNO

Jelena Krunić je pocepala dokaz.

Jelena Krunić je prva saznala da je Dragana Mitar ostavila ceduljicu u džepu Nenada Aleksića Ša. Ona je ovo obelodanila reperu i pocepala to pismo, a Ša je odlučio da ovo zadrži za sebe i ne prizna nikome da je pisamce zapravo od bivše modelsice.

Ova informacija je tokom prethodne večeri napravila pravu pometnju, a voditelj Ognjen Amidžić je u intervjuu sa Krunićevom i Ša porazgovarao o svemu ovome, gde je reper otkrio šta je tačno pisalo na ceduljici.

Foto: TvPink Printscreen

Nalazim ceduljicu, koja je čista gluposti. Nikakvog ljubavnog sadržaja. Prvo sam se i ja sam zapitao od koga je - pričao je Ša, a onda otkrio šta je tačno pisalo na ceduljici:
"Hoćeš li očima da mi kažeš? Da li mi želiš nešto reći? Da ili ne" i smajli. Ja sam pomislio da je to Mina i pitao je - objasnio je Ša.
Ja sam rekla da mi je rukopis poznat i rekla sam da ću saznati ko je. Ja sam skontala da je to Dragana i iscepala sam tu ceduljicu. On je pričao da sam ja zaljubljena u njega i ja mu kažem da to radim zbog toga da ga ne bi povezivali sa drugima - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Osim ovoga Ša se osvrnuo i na svoj odnos sa Jovanom Tomić Matorom koja ne može da pređe preko toga što joj je ovo reper prećutao.

Ona je ljuta što joj ja nisam rekao istinu. Čak ni ja prvi nisam znao od koga je. Jeca je znala da je to Dragana. Nisam želeo da napravim haos, i zato sam odlučio da kažem da je to Mina - rekao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ANABELA REŠILA DA SVOJOJ NASLEDNICI ISPUNI ŽELJU: Evo kakav poklon Lunu čeka čim izađe iz Zadruge (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jelena Krunic

#Jovana Tomić Matora

#Nenad Aleksić Ša

'