AKTUELNO

Jelena Krunić je svojim pitanjem otkrila još intimnije detalje ukućana.

Iako su u rijalitiju i te kako dobre drugarice, Jelena Krunić imala je jedno direktno pitanje za Kristinu Kockar. Naime, u prilogu koji je bio pušten pred svim takmičarima, a gde su Kija i Nadežda Biljić pričale o Slobodanovoj majci bilo je pomalo neartikulisano za nju, pa je poželela da joj drugarica nešto i objasni.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gledali smo snimak tebe i Nadežde gde se nije obrazložilo šta se tačno dogodilo. Pitanje je bilo vezano za Slobu šta se pričalo po Zrenjaninu i šta je tebi ona rekla vezano za njega, da te varao sve vreme i da su to svi znali sem tebe. Da li je to istina i kakva su tvoja osećanja vezana za to i obrazloženje Slobe, naravno - pitala je Krunićka.

Kristina nije imala problem da do detalja ispriča kakve je informacije dobila od Nadežde.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda je meni rekla kao da ne zna da li sam svesna da je javna tajna to što se on dopisivao sa drugim devojkama i ja sam je pitala da li je čula od njega ili od drugara, a ona je rekla da su to druge devojke pričale, hvalile se kako im se javlja. To je javna tajna i to svi znaju, osim toga što sam videla ja ništa nisam primetila. Osim jedne devojke iz Zrenjanina, ostale su u Beogradu. Ja sam čula, ali iskulirala sam, nisam verovala. Toga sam se setila te noći, nije bio snimak o tome pa sam juče rekla to u pabu. Uglavnom, svi su se smejali tome i kako se osećam? Kao go*no, to je to - rekla je Kija.

Sloba Radanović bio je zapanjen ovim odgovorom, pa je zbunjeno dao svoj komentar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadežda je provodila vreme u Zrenjaninu samo kad smo imali svirku. Ona i ja smo možda tri puta radili. Oni takve stvari nikad ne bi rekli Nadeždi o meni, a ne znam koje prijatelje mi to imamo.

Ove reči su žestoko iznervirale Nadeždu, pa mu je uputila par reči koje se njemu uopšte nisu dopale.

Mi smo se videli pet puta, ovo je šesti put, ne poznajemo se uopšte, ustvari. Ti tvoji prijatleji su i moji čisto da se zna. To je neko ko mi dolazi u kuću i sa kojima se ti družiš. Okej, bitan si, faca si. Meni inače trebaju tvoja leđa kako bih nešto postigla, očigledno si mnogo bitan. Neću da kažem ko mi je to rekao.

Kako je u kući nastao haos, Miki Đuričić bio je umešan u ovu situaciju pa je samo jednom rečenicom razotkrio Nadeždine namere.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pazi ti koje je ovo ludilo mozga, ušla je da ukanali Kiju, pa kad je videla da ne ide sad je Slobu napala - rekao je Miki.

K.R.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'