AKTUELNO

Jelena Krunić kao pokisla!

U "Zadrugu" su se ponovo, odlukom publike, vratile Nena Petorović i Mina Vrbaški. Povratak ovih ukućanki većina zadrugara je oduševio, svi osim Nemanje Đerića Đeksona, a Mini se preterano nije obradovala ni Jelena Krunić.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Mina i Đekson su bili u vezi i nekoliko puta imali vrele akcije pred kamerama "Zadruge", a po njenom izlasku reper je postao blizak sa Jelenom Krunić, koja se takođe kao Nemanja nije preterano oduševila što je ugledala Vrbaški na vratima.

Foto: RTV Pink

A kako si lepa! Dugo si bila kući! Ovde slaviš osamanesti! - bili su samo neko od komentara ukućana upućeni na račun Mine Vrbaški!

Foto: RTV Pink

Samo se derite i treba da se derete! - rekla je Mina Goci, a zatim je otišla da se pozdravi sa Jelenom Krunić, koju je čak i zagrlila.

Foto: RTV Pink

Đekson je iz kuhinje, gde je bio u trenutku kada je Mina ušla u "Zadrugu", otišao u spavaću sobu i legao na krevet, a zatim o Mini i Neni pričao sa Vojketom i Janjušem u dvorištu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Foto: RTV Pink

Nije ti svejedno! Ku*ac, uželeo si se Mine! Uželeo si se, ali ne možeš sada bez Krunićke! Pazi šta radiš! - rekao je Miki Đeksonu.

PROČITAJTE: ŠOK, NEVERICA I SUZE: Publika je odlučila da se NJIH DVE VRAĆAJU u Zadrugu! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Jelena Krunić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'