AKTUELNO

Sve se promenilo!

David Dragojević i Aleksandra Subotić privukli su veliku pažnju učešćem u rijaliti programu "Zadruga". Mnogi su komentarisali da Aleksandra guši Davida svojim ponašanjem, što je i on sam priznao. Nakon Aleksandrine diskvalifikacije zbog napada na Minu Vrbaški, David se potpuno promenio i svima deluje kao da mu je mnogo lakše a u tome mu mnogo pomaže Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, od dočeka pravoslavne Nove godine, Ana i David su postali veoma bliski, pali su i poljupci, na sinoćnoj žurki su razmenjivali nežnosti, a zatim zajedno spavali. Danas je David rekao Ani da mu veoma prija, te da ga nije briga ako ga napolju osuđuju zbog trenutnog ponašanja.

Foto: TvPink Printscreen

Davidova majka je za portal Pink.rs priznala da se njen sin promenio i da je očigledno da mu Ana prija. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Davidom rođenim bratom Dejanom, kako bi nam i on prokomentarisao sve što se događa:

Ne dajem nikakve komentare za novine, hvala na pozivu - rekao nam je kratko Dejan.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON STRASNE NOĆI KOJU SU DAVID I ANA PROVELI ZAJEDNO, oglasila se njena majka: LEP SU PAR, KAO NA FILMU! David je kulturan i pažljiv! (FOTO)

Podsetimo, Dejan i David nisu već neko vreme u dobrim odnosima, a na dočeku pravoslavne Nove godine, Jelena Krunić je rekla Dragojeviću da je Aleksandra kriva za to što on ne priča sa bratom.

Autor: N. Vujčić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'