AKTUELNO

Kada ju je upoznala, sve se promenilo.

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruge" uplovila u ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem. Njihova turbulentna veza se okončala nakon osam meseci, ali se blogerkina ljubav prema pevaču nije ugasila.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kada je Radanović došao u Belu kuću u društvu koleginice Rialde Karahasanović kako bi zabavljao zadrugare na jednoj od žurki, Đoganijeva je bila ubeđena da su njih dvoje zajedno, te je pokazala određenu dozu ljubomore prema njoj.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Međutim, tokom dana Luna je sumirala utiske sa sinoćne novogodišnje žurke i Ani Korać i Savu Peroviću se poverila da joj je pevačica Rijalda koja je i tokom prethodne noći zabavljala ukućane bila jedno prijatno iznenađenje.

E čak je i mene je Rialda iznenadila. Prišla mi je, igrale smo, pevale super je pevala devojka - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da blogerka više nije ljubomorna na pevačicu i da je ne zanima u kakvom je ona odnosu sa Radanovićem, budući da je od sinoć u srećnoj vezi sa Markom Miljkovićem.

Pročitajte još: U NEZGODNOJ SAM SITUACIJI... Davidova majka sve vreme TEŠI Aleksandru, on na korak da je ZAUVEK OSTAVI ZBOG ANE! Evo šta o svemu kaže Biljana (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Rialda Karahasanović

'