AKTUELNO

Tada je bila na Stanijinoj strani, ali sada se sve promenilo.

Tokom svog gostovanja u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" Marijana Zonjić je imala priliku da se priseti i svog druženja sa Majom Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Maja i Marijana su pričale o Davidu Dragojeviću i simpatijama koje su se navodno javile između Zonjićeve i Dragojevića, pa su se zbog toga čak i posvađale, a nakon svega je Marijana prokomentarisala sve.

Mi smo bile cirkus, svađale smo se, bile smo kao mačka i miš. Ja nisam dozvolila da niko ništa loše priča o Staniji, one su se posvađale zbog Marka Markovića. Ja sam bila uz Staniju, jer sam sa njom bila bliža, ali napolju se ispostavilo drugačije, sa Majom se sad svakodnevno družim. Ona me je ovde odala, jer joj se slušala jedna pesma. Htela sam da je ubijem. Još je rekla to i Aleksandri. Ja sam sa Davidom bila drugarica, on se nakon toga naljutio, nismo pričali posle više. Meni se nikad nije sviđao David, ja sam njega zgotivala kao druga - rekla je Zonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAKMIČAR 'ZADRUGE 3' SE OGLASIO NA INSTAGRAMU! Njegove reči su mnoge uznemirile: Bože, pa dokle ćeš da me iskušavaš... (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marijana Zonjić

'