AKTUELNO

Vladala je tišina dok je pričala njihovu priču!

Večeras će stanari Bele kuće odgovarati na oštra pitanja pripadnika sedme sile. Zadrugari kao i uvek znaju da za njih ovo neće biti lako veče. Pojedini će biti na meti novinara, a kako će ti zadrugari uspeti da se izbore da škakljivim pitanjima ostaje nam da saznamo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvo pitanje večeras postavio je novinar Darko Tanasijević, a ono je bilo upućeno Dragani Mitar. Tačnije Darka je zanimalo šta ju je rasplakalo kada je Pavle Jovanović ušao u ''Zadrugu 2''. Naime, njih dvoje su bili u vezi iako je Dragana u braku suprugom sa kojim ima i sina.

Nisam plakala, već su mi se osećanja pomešala. Nema veze sa njim. Malo sam iznenađena kada sam ga videla. Nisam imala prilike da pričam sa njim. Mada on je protivnik rijaliti programa, evo vidite da ipak nije - rekla je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekao sam malopre, ja u njeno ime ne mogu da pričam. Moj ulazak je promocija mene. Ja znam Draganu više od 10 godina. Znam je više nego njen muž. Prekinuli smo kontakt, sporazumno, nije bilo svađe i problema - priznao je Pavle, a onda je Darko zamolio Draganu da malo detaljnije opiše njihovu prošlost:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam u klub dolazila i kada sam se zabavljala sa momkom, viđala sam ga naravno. Dogodilo se to, da sam ja imala bračnu krizu gde sam se odvojila od muža. U tom periodu, mi smo se razdvojili, ali se nismo razveli zvanično. Tada sam počela da izlazim u društvu Pavla, ali smo ubrzo presekli. Muž zna za to, mada ni on nije bio cvećka. Posle toga smo prekinuli vezu i odlučila sam da braku dam drugu šansu. Pavle je imao devojku sa kojom je bio 10 godina, čak je trebalo i da se ženi. Poslednja naša priča je bila pre godinu dana, a mi smo bili zajedno tri meseca. Imali smo krizu, i on se našao tu i shvatila sam da sam pogrešila. Priča se posle završila jer sam shvatila da volim muža, kao i dete i da ne želim da izađem iz tog braka. Pavlu je devojka ostala trudna, pa je onda abortirala. Ona je uvek bila tu prisutna, ne znam bolje njega da pitate o tome - detaljnije je ispričala Dragana, a onda je Darko upitao Pavla da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve ovo što je rekla je okej, ali trajalo je više od tri meseca, tačnije malo više od pola godine - rekao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'