AKTUELNO

Pre ove situacije ušla u svađu sa Pavlom.

Dragana Mitar priznala je svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću tokom noći da joj je on bio najveća životna greška i da je u "Zadrugu 2" ušla kako bi se sklonila od njega, zbog čega je bila šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

O svemu što se dešava Dragana je pričala sa Lepim Mićom, i tom prilikom iznela kakvo mišljenje ima o zadrugaru sa kojim je svog supruga Sinišu varala mesecima. Takođe, ova zadrugarka dotakla se i Jovane Tomić Matore koja se uključila u njihovu svađu koja je ranije tokom noći bila u garderoberu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je psiho. Imam takvo mišljenje. Čovek kaže Matoroj: "Pozdravi ženu koja je udata", to za mene nije muškarac koji misli dobro i posle se kao ja hvatam za pogrešne stvari. Posle kaže mi Matora da joj nije rekao da sam se vratila mužu. E to je prećutao. Ja sam svoju priču iznela - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tačno znam od datuma do datuma. On nikada nije u svom klubu uzeo mikrofon i počeo da peva. On je ovde ušao kao da peva, da pravi tu neku priču - dodala je Mitar.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

#Lepi Mića

#Pavle Jovanović

'