AKTUELNO

Vladala je tišina dok je on pričao šta misli o njoj.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeće pitanje postavio je Lazar Jeremić. Njega je zanimalo da mu Lepi Mića kaže da li je Marko Marković toliko bitan Mini Vrbaški.

Ona je svašta radila u prvoj sezoni. Sa mnogima je bila. Ona je u toj sezoni napunila 18 godina. Padala je u depresiju, nema o kome loše pričala nije. Mnogo se puta izvinjavala. I te kako zna da nafiluje priču. Sto puta sam joj rekao da ne vređa ljude ako će da im se izvinjava. Ona je na početku bila sobarica Aleksandri i Luni. Sad je totalno druga priča. Rekao sam joj da pokaže ko je zapravo. Ove godine je takođe ulazila iz greške u grešku. Nikako da krene da vodi računa o sebi - govorio je Mića, a Mina je pažljivo slušala njegove reči:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona sinoć kuka sat vremena, a onda ustane da igra. Ne mogu da verujem. Spremna je da se naj*be svima majke zarad trenutka pažnje. Kakva si ti to devojka kada pričaš sa Marijom onako, sram te bilo! Ne treba da zadovoljavaš tuđu sujetu ovde, gledaj sebe - govorio je Mića i samim tim dao odgovor na postavljeno pitanje.

Mina je slušala svaku reč koju joj je uputio Lepi Mića. Poštovala je sve ono što joj je rekao jer je za to dobio dozvolu od Ivane Vrbaški pre ulaska u rijaliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'